Fiat 500X Diyarbakır’da Görücüye Çıktı

Fiat 500X Diyarbakır’da Görücüye Çıktı
Diyarbakır Fiat-Odabaşı’nda 500X’in tanıtımı ve test sürüşüyle görücüye çıktı.

Fiat'ın kompakt SUV segmentindeki yeni üyesi 500X Fiat-Odabaşı  yetkili bayide ''Roadshow'' aktivitesiyle tanıtıldı. Aktivitede Fiat tutkunları, bayi içerisinde kurulan ve 3 boyutlu sanal gerçeklik sunan sistem Oculus ile Fiat'ın iş birliği içerisinde olduğu dünyaca ünlü sihirbaz Dynamo'nun X'in gücü isimli videosuyla benzersiz bir deneyim yaşadı.

Fiat 500X'in tanıtım aktivitesinde bir açıklama yapan Fiat-Odabaşı yetkili bayi Satış Müdürü Erman Anşin; “500X'ın Centro Stile tarafından tasarlanan, kompakt boyutları, iç ve dış malzeme kalitesi, sınıfında ilk kez kullanılan donanım özellikleri sayesinde, fark yaratacağını söyledi. Fiat 500X'in, güvenlik, dayanıklılık ve konforu özgün bir tarz ile harmanladığını belirten Önkol ' Fiat 500X, standart gövde tipinde 4x2, Cross gövde tipinde ise 4x4 veya 4x2 Traction+ çekiş sistemlerine sahip versiyonlarla pazarda yerini alacak. Çevre duyarlılığından vazgeçmeden, kullanıcılarına üst düzey performans sunmak için maksimum verim sağlayan dizel ve benzinli motorlar ile donatılan Fiat 500X, Türkiye pazarında ilk etapta 1.6lt MultiJet II 120 HP dizel, 1.6 E-Torq 110 HP ve 1.4lt  MultiAir 140 HP benzinli motorlarla satışa sunulacak. Daha sonra, kısa süre içerisinde, 140 HP’lik benzinli motorun çift kavrama otomatik vitesli versiyonu ve 1.4lt MultiAir 170 HP 4x4 benzinli motor seçeneği 9 ileri otomatik vitesli şekilde satışa sunularak, sınıfının en zengin motor gücüne sahip model olacak” dedi.

f.jpg

%60’ı tükendi

Yıllık 1000 araç satma stratejilerinin olduğunu ifade eden Anşin; “Yeni Fiat 500X ile bu sayının artacağını düşünüyoruz. Satışa sunulan Fiat 500X’ lerin %60’nın şuan da satıldığını ve kalan birkaç aracımızın da en kısa sürede satılacağını düşünüyoruz. Test sürüşüne gelen müşterilerimiz araçtan çok memnun kalıyor. Aracın performansının ve konforunun kendi segmentindekilere göre çok daha üstün olduğu yorumlarını duymak bizleri mutlu ediyor. Yeni hatları ile 500X müşterilerin gözlerini kamaştırmaya devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.