Filistinli Heyetten Ak Parti'ye Ziyaret

Filistinli Heyetten Ak Parti'ye Ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere, Diyarbakır'da bulunan Filistin Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr Abdulgani Ettemimi ve beraberindeki heyet, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Diyarbakır’da temaslarını sürdüren, Filistin Müslüman Alimler Birliği Genel Başkanı Prof. Dr Abdulgani Ettemimi, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Heyeti karşılayan İl Başkan Yardımcısı Adnan Nabikoğlu, Türkiye’nin her zaman Filistin’e destek olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade etti. Filistin’in tarihsel sürecini ve bugüne kadar yaşadıkları zorluklar ile bu zorluklara karşı sürdürdükleri mücadelenin önemine vurgu yapan Nabikoğlu, "Filistin’in geçmiş yüzyılın başlarından, günümüze kadar toprakları ve halkları üzerindeki baskı ve zulümler hiç eksik olmadı” diye konuştu.
Filistin ve Türkiye arasındaki tarihi dostluk ve kardeşliğe değinen Nabikoğlu, Türkiye ile Filistin arasında öz kardeşlik düzeyinde bir ilişki bulunduğunu ve bu kardeşliğin hep aynı heyecanla devam edeceğini söyledi. Türkiye’de kendilerine gösterilen yakın ilgi ve kardeşlikten dolayı memnun olduklarını dile getiren Filistinli Alimler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr Abdulgani Ettemimi, Türkiye’de kendilerini yabancı hissetmediklerini belirterek, AK Partili yöneticilere teşekkürlerini illetti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.