FİNAL HEYECANI DORUKTA

FİNAL HEYECANI DORUKTA
Yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde heyecan dorukta.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da geleceği tarihi final bir çok ilke sebep olacak. Yoğun ilgi nedeniyle otellerde ve kurumların misafirhanelerinde yer kalmadı.

Türkiye’nin Gözü Diyarbakır’da Olacak

Diyarbakır yarın (Perşembe) futbolda tarihi bir gün yaşayacak. Teleset Mobilya ile Fenerbahçe arasındaki final maçı öncesinde kentte derin bir heyecan var. Türkiye’nin her yerinden binlerce sporsever ve spor adamının akın edeceği karşılaşma için oteller doldu,kurumların misafirhanelerinde bile yer kalmadı. Final maçının kent ekonomisine büyük katkı sunması beklenirken,33 bin seyirci kapasiteli yeni stadyum da kapılarını ilk kez bu tarihi maçla futbola açmış olacak. Binlerce sporsever,spor adamı bu tarihi anlara şahitlik edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Stadın Açılışını Yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,bakanlar ve hükümet yetkilileri de maç için Diyarbakır’a gelecek. Maç öncesinde yeni stadyumun açılışı renkli görüntüler eşliğinde yapılacak. Tarihi gün öncesinde stadyumun içindeki tüm çalışmalar tamamlanırken, stadyumun çevresindeki eksikler de giderilmiş durumda.

Diyarbakır’da ikinci kez kupa finali oynanmış olacak. Son olarak 2000 yılında kupa finali eski Diyarbakır Atatürk stadında oynanmış ve Galatasaray, Antalyaspor’u 5-3 yenerek kupanın sahibi olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.