Final Maçlarına Devam

Final Maçlarına Devam
Erzincan maçını kazanamayan Diyarbekirspor’da gözler Ordu deplasmanına çevrildi. Pazar günü oynanacak maç şampiyonluk yolunda final mücadelelerinden biri olacak.

 

Zor Grupta Şampiyonluk Hedefi

Diyarbekirspor, şampiyonluk  yarışında kritik maçlar oynamaya devam ediyor. Geçen hafta kendisi gibi zirve hedefi olan Anagold 24Erzincanspor’la 0-0 berabere kalarak lider olma şansını değerlendiremeyen Diyarbekirspor, bu Pazar bir başka finale çıkacak. Kendisini 1 puan geriden takip eden Yeni Orduspor’a konuk olacak Diyarbekirspor, sahadan en az 1 puanla ayrılarak yarışta avantaj sağlamak istiyor. Averajla ikinci sırada bulunan Yeşil-Kırmızılı takım, 10-12 takımın zirve mücadelesi verdiği grupta bir an önce lider olup bunu sezon sonuna kadar devam ettirerek 2.Lig’e çıkmayı hedefliyor.

 

Emrah Yok,Emre Tosun Dönüyor

Teknik heyete bir iyi ve bir de kötü haber var. Erzincan maçında kırmızı kart gören Emrah Kiraz, Ordu deplasmanında forma giyemeyecek. 3 maçlık cezasını Tahkim Kurulu tarafından 2 maça indirilen Emre Tosun’un cezası bittiği için bu hafta forma giyebilecek. Emrah’ın yokluğunda savunmada Emre Tosun-Gökhan Köseoğlu ikilisinin forma giymesi bekleniyor.

Diyarbekirspor,Yeni Orduspor maçı için Cumartesi günü uçakla Ordu’ya gidecek.

Transferde Mutlu Sona Yakın

Diyarbekirspor’un önemli bir transferde daha mutlu sona yakın olduğu bildirildi. Bonservisi Medipol Başakşehir’de olan ve geçen sezon Bodrumspor’la 3.Lig’den 2.Lig’e çıkma sevinci yaşayan sol kanat oyuncusu  ile anlaşmaya varıldığı bildirildi. Bu futbolcunun bugün açıklanması bekleniyor.

Diyarbekirspor, daha önce Karagümrük’ten Taner Yıldız ve Bodrumspor’dan Muhammed Akarslan’ı transfer etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.