Fırtına Diyarbakır’a zorunlu iniş yaptırdı

Fırtına Diyarbakır’a zorunlu iniş yaptırdı
Fırtına Ankara-Batman seferini yapan yolcu uçağının inişine engel oldu

Batman'da etkili olan şiddetli rüzgar, Ankara-Batman seferini yapan yolcu uçağının Batman'da inişine engel olurken, kentte de yaşamı olumsuz etkiledi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ve Batman’da etkili olan şiddetli rüzgar, Ankara-Batman seferini yapan Anadolu Jet’e ait yolcu uçağının Batman’da inişine engel olurken, kentte de yaşamı olumsuz etkiledi.

Diyarbakır’ae zorunlu iniş yapan yolcu uçağı, yakıt ikmali yaptıktan sonra  bir süre Diyarbakır’da bekleyip daha sonra tekrar havalanarak Batman'a indi. Uçaktaki yolcular kısa süreli panik yaşadıklarını belirterek, "Pilot bizi paniklemememiz için uyarıp, olumsuz hava koşulları olduğunu söyledi. En yakın havaalanı Diyarbakır’a ineceğiz dedi. Diyarbakır’a indikten sonra bir süre bekleyip yeniden havalanıp Batman’a geldik" dedi. 

Buarada Batman’da etkili olan fırtına sırasında Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan bazı ağaçlar kökünden sökülerek devrildi. Bazı mahallelerde de çatılar uçtu. Bulvar üzerinde bulunan bir ağaç, park halinde bulunan 06 AL 9820 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde kimsenin bulunmaması belki de  olası bir faciayı önledi. Bir süre etkili olan fırtına kentin bazı mahallelerinde elektrik kesintilerine de neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.