Flaş... Diyarbekirspor’dan Özdemir’e şok suçlama

Flaş... Diyarbekirspor’dan Özdemir’e şok suçlama
Diyarbekirspor, iki hafta önce yollarını ayırdığı teknik direktör Osman Özdemir'i takımı sabote etmekle ve maç sonuçlarını maniple etmekle itham ederek yasal yollara başvurduğunu açıkladı.

İşte çok ses getirecek o açıklama;

Son zamanlarda gerek sosyal medya gerekse yazılı basında Teknik Direktör Osman ÖZDEMİR ve ekibinin takımdan gönderildiği yönünde çıkan haberlerle ilgili taraftarlarımızın ve kamuoyunun bilmesi gereken konular şu şekildedir.

Teknik Direktörümüz Osman ÖZDEMİR; 14 Şubat 2018 tarihinde deplasmanda oynadığımız Ergene Velimeşespor maçı akşamı futbolcularla yapmış olduğu toplantıda “içimizde yabancı kimsede yok her şeyi rahatlıkla konuşabiliriz demiş ve devamında parasız bir kulüpte çalışıyoruz bundan sonra ne olursa olsun hiçbir şey umurumuzda değil” diyerek kulübümüzün tüzel kişiliğini rencide edici ve aşalayıcı konuşmalar yapmış ve ertesi gün oynanan müsabakada anlamsız tavırlar ve sahada takımımız için ciddi mücadele eden en azından kaybetmeme adına sahada mutlak surette kalması gereken iki oyuncuyu 60.dk da aynı anda değiştirerek takımımızın kaybetmesine zemin hazırlamıştır.

Bu maçın iddaa da olduğunun bilinmesi ve maçın kaybedilmesi Teknik Direktörümüzün yaptığı anlamsız oyuncu değişiklikleri ile maçın sonucunu maniple ettiği gerekçesiyle çeşitli yerlerden ciddi iddialar yönetim kurulumuza iletilmiştir. Yönetimimiz bu iddiaları hoca ile paylaşmış ve Osman ÖZDEMİR bu iddialara cevap vermek yerine telaşla ve acele bir şekilde stadı takımdan ayrı bir şekilde terk etmiş ve bir daha kendisine ulaşılamamıştır. Takımımız Diyarbakır’a döndükten sonra hafta sonu oynayacağımız maç hazırlık antrenmanlarına ve oynayacağımız müsabakaya iştirak etmemiştir. Bunun üzerine kulübümüz kendisi ve ekibi ile talimattan kaynaklanan haklarını kullanarak yollarını ayırmıştır.

Kulübümüzün hak ve menfaatlerini koruma adına tarafımıza iletilen söz konusu iddialar ve konuşmalarla ilgili gerekli yerlere suç duyurularında bulunulmuş olup olayın açıklığa kavuşturulması ve varsa suçluların cezalandırılması için gerekli tüm çalışmaların yapıldığının bilinmesi hususunu kamuoyuna ve taraftarlarımıza saygıyla duyururuz” denildi.

Saffet AZBAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.