Fotoğraf çekilirken 'üzüm' deyin

Fotoğraf çekilirken 'üzüm' deyin
Elmacık kemiklerinizi ve dudaklarınızı ön plana çıkararak harika fotoğraflar yakalayabilmek için poz verirken 'üzüm' deyin.

Fotoğraflarda güzel çıkmak için şekilden şekile gireriz, birçok şey deneriz. Aslında birkaç ipucu ile harika pozlar yakalayabilirsiniz. Bunlardan birincisi poz verirken 'üzüm' demek...

İşte fotoğraflarda kusursuz ve iddialı pozlar vermenin tüyoları:

- 'Üzüm' deyin: Olsen ikizlerinin vazgeçemedikleri poz! Poz verirken "üzüm” deyin. Böylece fotoğraflarda hem elmacık kemikleriniz hem de dudaklarınız ön plana çıkacak.

- Bir bacağınızı öne alın: Anjelina Jolie'nin ses getiren bacağını öne çıkardığı pozunu hatırlamayanınız yoktur. Ancak bu pozu her seferinde kullanan bir ünlü daha var: Jennifer Lopez! Siz de ağırlığınızı bir bacağınıza yükleyip diğer bacağınızı öne uzatıp hem dikkati bacaklarınıza çekip hem daha uzun görünmelerini sağlayabilirsiniz.

- Omzunuzun üzerinden bakın: Özellikle sırt dekoltenizi ön plana çıkartmak istiyorsanız kullanabileceğiniz ama bir yandan da ustalaşması bir o kadar zor olan poz. Eğer doğru açıyı yakalayamazsanız boyun katlarınızı ortaya çıkartacağı kesin. Ancak Rihanna gibi bir omzunuzu yukarı kaldırıp çenenizi hafifçe eğerek siz de mükemmel görünebilirsiniz.

- Bacaklarınızı çapraz pozisyonuna alın: Taylor Swift bu pozun önemini iyi biliyor. Bir bacağını diğerinin önüne attığı bu zarif hareketle hem daha uzun görünüyor, hem kalçalarını daha dar gösteriyor.

- Dilinizi dişinizin arkasına alın: Hollywood ünlülerinin gıdılarını yok etmek ve daha az diş eti göstermek için yaptıkları bir taktik. Dilinizi üst dişlerinizin arkasına bastırarak aynı pozu vermek çok kolay!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.