Fotoğraftan tutuklandı

Fotoğraftan tutuklandı
Diyarbakır'da PKK tarafından şehir merkezindeki örgütsel faaliyetler için görevlendirildiği iddia edilen şüphelinin 2015-2016 yıllarında kentteki okulda ücretli öğretmenlik yaptığı belirlendi

Tigris Haber- Diyarbakır'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve “silahla poz verdiği” öne sürülen zanlı tutuklandı.

fotograftan-tutuklandi-(3).jpg

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünce, PKK tarafından arama ve yakalama kaydı bulunmaması nedeniyle şehir merkezinde örgütsel faaliyetler için görevlendirildiği tespit edilen, S.Y'nin yakalanması için operasyon düzenlendiği bildirildi.

Merkez Bağlar ilçesinin Bağcılar Mahallesi'ndeki adreste gözaltına alınan S.Y'nin çıkarıldığı mahkemece "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlamasıyla tutuklandığı belirtilen açıklamada, zanlının 2015-2016 yıllarında merkez Yenişehir ilçesindeki okulda ücretli öğretmenlik yaptığının belirlendiği kaydedildi.

Açıklamada, PKK/KCK'nın sivil yapılanması ile işbirlikçi faaliyetlerine yönelik  operasyonlara artan azim ve kararlılıkla devam edileceği vurgulandı. (AA)  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.