Futbola Bayram Ayarı

Futbola Bayram Ayarı
2.Lig ve 3.Lig’de Kurban Bayramı’na denk gelen maçlar, bayram öncesine alınarak teknik adam ve futbolcuların yüzü güldürüldü.

Saffet Azbay

Büyükşehir-Kocaeli maçı 1 Ekim’de

TFF’den 2.Lig ve 3.Lig’e bayram tatili. 2.Lig Kırmızı Grup’ta bayrama denk gelen 6.hafta maçları 1 Ekim Çarşamba gününe alındı. Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Kocaeli Birlikspor maçı 1 Ekim Çarşamba günü Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak. Kırmızı Grup’ta 7.hafta maçları ise 8 Ekim Çarşamba günü oynanırken,Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor,Seyrantepe Stadı’nda Birlik Nakliyat Düzyurtspor’la saat 15.00’da karşılaşacak.

Denizli B.B-Diyar maçı 3 Ekim’de

2.Lig Beyaz Grup’ta 6.hafta maçları 3 Ekim Cuma günü oynanırken, 7.hafta maçlarının tarihi de 11 Ekim Cumartesi olarak açıklandı.

3.Lig’de bayrama denk gelen 5.hafta maçları 2 ve 3 Ekim’e kaydırıldı. Diyarbakırspor, 3 Ekim Cuma günü saat 16.00’da deplasmanda Denizli Büyükşehir Belediyespor’la karşılaşacak. 7.hafta maçlarının tarihi  12 Ekim Pazar günü olarak açıklanırken, Diyarbakırspor; bu tarihte saat 19.00’da Çanakkale Dardanelspor’u Atatürk Stadı’nda ağırlayacak.

Büyükşehir’e 4 günde 2 maç

Bu arada bu hafta sonu oynanacak 2.Lig Kırmızı Grup’taki 5.hafta maçları da 28 Eylül Pazar gününden 27 Eylül Cumartesi gününe alındı. Bugsaşspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşılaşması Ankara Ostim Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak.

Yarın kupada Adliyespor’la karşılaşacak olan Büyükşehir Belediyespor, Bugsaşspor maçı için Cuma günü Ankara’ya uçacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.