Futbolda çarşamba mesaisi

Futbolda çarşamba mesaisi
Diyarbakır takımları hafta arasında zorlu maçlara çıkacak. Amedspor, kendi sahasında zirve adayı Menemen Belediyespor’u ağırlarken, Diyarbekirspor ise ligin en fazla berabere kalan takımı Ergene Velimeşespor’la deplasmanda karşılaşacak.

2.Lig ve 3.Lig’de 22.hafta maçları, TFF tarafından önceden belirlenen fikstür planlaması nedeniyle Çarşamba günü oynanacak. 2.Lig Kırmızı Grup’ta geçen Cumartesi günü deplasmanda Bodrumspor’u 2-0 yenerek üzerindeki ölü toprağını atan,rahat nefes alan Amedspor, kendi sahasında lig ikincisi Menemen Belediyespor’la karşılaşacak. Seyrantepe Stadı’nda saat 12.00’da başlayacak maçta güçlü rakibini yenerek çıkışını devam ettirmek isteyen Amedspor’da sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Taraftar yasaklarına tepki gösterip çıkmadığı için hükmen yenildiği Sivas Belediyespor maçı hariç ikinci yarıdaki ilk 3 maçında 7 puan toplayan Amedspor, yarınki maçtan da bir hayli umutlu.

Ergene Velimeşe-Diyar maçı Çorlu’da

3.Lig 2.Grup’ta son 7 maçında 4 galibiyet ve 3 beraberlik alıp 15 puan toplayan, bu süreçte yenilmeyerek önemli bir çıkış içinde olan Diyarbekirspor da zorlu seriye devam ediyor. Diyarbekirspor, Çarşamba günü ligin en fazla berabere kalan takımı olan Ergene Velimeşespor’la deplasmanda kozlarını paylaşacak. Saat 13.30’da başlayacak maç Ergene Velimeşespor’un sahası bakımda olduğu için Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’ndeki General Basri Saran Stadı’nda oynanacak.

Pazar günü yine maçlar var

 Yeşil-Kırmızılı takım, bugün uçakla İstanbul’a gidip buradan da karayolu ile Çorlu’ya geçecek. Diyarbekirspor, bu engeli de 3 puanla aşarak zirve yolunda emin adımlarla devam etmek istiyor.

Maçlara 18 Şubat Pazar günü devam edilecek. Pazar günü Amedspor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor’la, Diyarbekirspor da kendi sahasında Pazarspor’la karşı karşıya gelecek.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.