Futbolda İlkokullar Arası Diyarbakır il şampiyonu Bağlar’dan çıktı.

Futbolda  İlkokullar Arası Diyarbakır il şampiyonu Bağlar’dan çıktı.
Final maçını farklı skorla kazanan Şehit Birkan Gündüz Orta Okulu,100 okul arasında şampiyonluğa ulaştı. Kısıtlı imkanlarla elde edilen başarı geniş yankı uyandırdı.

 

 

 

 

Finali Farklı Skorla Kazandı

Diyarbakır’da Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018 sezonu okul spor faaliyetleri devam ederken,100 okulun katıldığı Küçükler Futbol Şampiyonası’nda şampiyonluk ipini Bağlar ilçesi temsilcisi göğüsledi. Finalde Akşemsettin Orta Okulu’nu Mustafa Kara’nın golleriyle 3-0 mağlup eden Şehit Birkan Gündüz Orta Okulu, Diyarbakır şampiyonu ünvanına erişti.

 

Maddi Destek Bekliyor

12-15 Ocak tarihleri arasında Batman’da yapılacak bölge grup maçlarında Diyarbakır’ı temsil edecek olan Şehit Birkan Gündüz Orta Okulu’nun başarısı takdir topladı. Kısıtlı imkanlarına rağmen 100 okulu geride bırakarak şampiyon olan okulun bu başarısı inancın ve çalışmanın ürünü olarak değerlendirildi.

Şehit Birkan Gündüz Orta Okulu,bu başarısını bölge maçlarında da sürdürmek istiyor,başarı için maddi ve manevi destek bekliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.