Galibiyete hazır !

Galibiyete hazır !
Büyükşehir Belediyespor, Nazilli Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Aydın ekibi ise yarınki maç için temkinli.

Maçın taktiğini çalıştılar

İki maçlık mağlubiyet serisinin ardında yeniden galibiyetle tanışmak ve Play-Off yolundak, rakibini yenerek yarışta tekrar iddialı hale gelmek isteyen Büyükşehir Belediyespor, taktik çalışmasını Seyrantepe tesislerinde yaptı. Çalışmaya sakatlığından dolayı şehir dışında olan Uğur Tülümen ile omzundaki kırıktan dolayı tedavi gören Barış dışındaki tüm futbolcular katıldı. Takımı iki gruba ayıran teknik heyet,Pazar günkü maçın taktiğini içeren çift kale maç yaptırdı.

 

Hücüm oyuncularına uyarı

Yardımcı antrenörlerin yönettiği çalışmayı kenarda izleyen teknik direktör Turhan Özyazanlar, zaman zaman futbolculara uyarılarda bulundu. Özyazanlar,gol yollarındaki sorun nedeniyle hücüm oyuncularına adeta ayrı parantez açarak son vuruşlarda dikkatli olmalarını istedi. Kıran kırana geçen çift kale maçta zaman zaman küçük çaplı sakatlıklar da yaşanırken,sağlık ekibi anında müdahale etti ve teknik heyetten de sertlikten kaçınılması için uyarılar geldi.

 

Nazilli temkinli geliyor

Maç için bugün Diyarbakır’a gelecek olan Nazilli Belediyespor ise temkinli. Teknik Direktör Taşkın Güngör,ligin en zor deplasmanına çıkacaklarını söyledi. Aradaki puan farkını korumak istediklerini belirten Güngör,”Diyarbakır zor bir deplasman. Aynı zamanda iddialı ve güçlü bir takımla oynayacağız. Zor bir maç olacak. Aradaki puan farkını korumak ve artırmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.