Gazetecilerden Ticaret Borsasına ziyaret

Gazetecilerden Ticaret Borsasına ziyaret
Diyarbakır’da görev yapan gazeteciler TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil’i makamında ziyaret ederek bölgenin sorunlarını ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanvekili ve Global Haber Diyarbakır Temsilcisi Abdulkadir Konuksever, GGC Başkan Yardımcısı Felat Bozarslan, GGC Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Yılmaz, TİGRİS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlyas Akengin, Yenigün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mesüt Figançiçek, Uzay TV Kameramanı Şaban Yılmaz, TRT Global Kameramanı Burak Emek, Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, Başkan Yardımcısı Ramazan Özkılıç, Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boylu'yu ziyaret etti.

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB)’nın yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren DTB Başkanı Engin Yeşil, Diyarbakır Ticaret Borsası olarak 2019 yılına Üyelerine ve Sosyal Sorumluluk Projelerine ağırlık vereceklerini söyledi.

whatsapp-image-2018-12-12-at-12.15.04-001.jpeg

STK ve Kamu kurum ve kuruluşların işbirliği yapması halinde kent için güzel çalışmaların yapılabileceğine değinen DTB Başkanı Yeşil, “Reel sektör ile finans sektörü arasındaki diyalogu güçlendirme ve sorunların çözümü büyük bir çaba harcamaktayız. Bizler üyelerimizin ve hemşerilerimizin sorunlarına çözüm bulmak ve bölge ekonomisinin canlandırmak için ekonomik ve sosyal projeler yürütmekteyiz. 2019 yılında tohum çimlendirme, Lisanslı Depoculuk, Ürün İhtisas Borsacılığı konularındaki çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ayrıca ilimizde özellikle kadın ve genç girişimcilerin sayısını artırmak içinde eğitim ve sertifikasyon çalışmalarını yürüteceğiz. Yine 2019 da faaliyete geçecek olan ürün satış salonumuz ile İlimizde ve Bölgemizde üretilen hububat ve Pamuğun ulusal ve Uluslar arası piyasalarda satılmasına katkı sunacaktır’’şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.