Gazetecileri sevindiren gelişme

Gazetecileri sevindiren gelişme
Merkezi Diyarbakır’da bulunan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC)’nin TOKİ yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonuç verdi.

 

 GGC ve TOKİ arasında uzun bir süredir yapılan görüşmeler imzaya bağlandı. Böylelikle gazeteciler kira öder gibi ev sahibi olabilecek.

Yapılan görüşmelere ilişkin GGC’de yazılı bir açıklama yaparak üyelerini bilgilendirdi. Yapılan açıklamada, “Değerli arkadaşlar, uzun bir süreden beri üyelerimizin ekonomik ve sosyal sorunlarına bir nebze katkı sunmak için başlattığımız çalışmalardan biri olan konut projesinin büyük bir ölçüde sonuçlandı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ile yaptığımız görüşmeler sonucunda geçtiğimiz hafta itibariyle protokol karşılıklı imzalandığını müjdelemek istiyoruz. TOKİ'nin şartlarının Diyarbakır'ın yanısıra bölgede görev yapan meslektaşlarımızın lehine sonuçlandırmak ve üyelerimizin yanı sıra meslektaşlarımıza konut sahibi yapabilmek için verilen sayının artılması için ise girişimlerimiz sürmektedir. Komisyonun kurulmasının ardından duyuru yapılacaktır. Üyelerimiz, aidatlarını ödeyerek, hazırladığımız başvuru formu ile (2+1 veya 3+1) konut talep formunu doldurmaları istenecektir” denildi.

Açıklamada ayrıca, “Önümüzdeki hafta ön başvuruların alınması için 2 yönetim kurulu üyesi ile 3 üyeden oluşturulacak komisyona girmek isteyen siz değerli üyelerimiz; [email protected] adresine maille yanıt vermeleri rica olunur” ifadelerine yer verildi.

Ali VURANEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.