Gaziantepspor - Trabzonspor maçının ardından

Gaziantepspor - Trabzonspor maçının ardından
Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kendi evinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantespor Yardımcı Antrenör Tamer Tuna, Trabzonspor’un penaltıdan sonra maça ortak olduğunu belirterek, “Oyuncularımız inanılmaz bir değişim gösterdiler. Yaptığımız incelemelerde bu kadar bir değişim olacağını açıkçası hiç tahmin etmiyorduk. Maçlar kayıp edilebilir, kazanılabilir. Özellikle penaltıdan sonra Trabzonspor’un oyuna ortak oluşu vardı. Ama oyuncularımız maç boyunca konsantrasyonlarını ve kafalarını oyunda tuttular bu konuda hepsine teşekkür ediyorum” dedi.
Gaziantepsporlu futbolcu Traore muhteşem bir maç oynadıklarına değinerek, “Gerçekten muhteşem bir galibiyetti. Muhteşem takımdaşlık örneğiydi bence. Üç puan aldık. Üç maçtır kazanıyoruz. Puan tablosunda daha önde bir yere geldik. Geleceğe daha farklı bakıyoruz elbette. Gerçekten arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Maçın sonunda atamadığım golün sebebi ise, çünkü 80 dakika boyunca depar attım. Kaleciyi karşımda gördüm. Arkadan gelenlerin takım arkadaşımı yoksa Trabzonsporlularmıydı fark edemedim. Kaleyi karşımda gördüm Gençlerbirliği maçındaki gibi bitiricilik yapmak istedim aslında pişmanın arkadaşlarıma vermediğim için” diye konuştu.
Gaziantepsporlu oyuncu Serdar ise maça golle başladıkları için motivasyonlarının yükseldiğini ifade ederek, “İyi bir golle başladık. İki haftadır galibiyet serimiz vardı. Bu galibiyetle takımın motivasyonu yukarı çıktı. Müthiş oyunla üç puan aldık. Mutluyum üçte üç yaptık. Önümüzdeki maçlara daha iyi olacağız inşallah. Puan tablosunda inşallah daha farklı yerlere geleceğiz. Gaziantepspor’u layık olduğu yere çıkaracağız” diye konuştu.

TRABZONSPOR CEPHESİ
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, konsantrasyon eksikleri olduğunu vurgulayarak, “Mağlup olduk ama müsabakanın ikinci yarısında ki oyundan memnunuz. Deplasmandaki konsantrasyon eksikliğimiz bu müsabakada da devam etti. İlk yarı çünkü oynayamadık. Telafi edilecek müsabakalarımız var. Gaziantepspor’u kutluyorum kendi sahasında galip geldi. Perşembe günü Laziyo maçı var ona hazırlanacağız. Sonuçta kendi gücümüzü biliyoruz. Telafi edilecek süreç ve kalitemiz var. Umarım istediğimiz gibi geliştiririz” dedi.
Trabzonsporlu Emre, ilk yarı yedikleri golden etkilendiklerini belirterek, “İlk yarı ilk dakikalarda yediğimiz gol bizi çok etkiledi. Tam oyunu dengelemişken ikinci gol yedik. Deplasmanda galip gelemiyoruz bunu düzeltmek bizim elimizde inşallah ilerleyen haftalarda bunu düzeltip daha üst yerlere doğru çıkacağız” diye konuştu.
Trabzonsporlu Mustafa ise deplasmanda iyi olmadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“Bizim deplasman karnemiz iyi değil bunu düzeltmemiz lazım. Deplasmanda çok az puan alıyoruz. Ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Bu gerçekten iyi bir karne değil. Daha çok mücadele etmemiz lazım.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.