Geleceğin Yıldız Adayları İçin Çalışıyor

Geleceğin Yıldız Adayları İçin Çalışıyor
Diyarbakırlı eski profesyonel futbolcu Suat Elçi,uzun bir taramadan sonra oluşturduğu futbol takımı ile geleceğin futbolcularını yetiştirmeye çalışıyor.

Kayapınar Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki çalışmalara katılan birbirinden yetenekli gençler ve çocuklar dikkat çekiyor.

 

Gelecek İçin Umut Veriyorlar

Diyarbakır’da Kayapınar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ve Kayapınar Belediyesi’nin de destek verdiği gençlerden ve çocuklardan oluşan futbol çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara katılan çocuklar, farklı yetenekleriyle gelecek için umut veriyor,göz dolduruyor.

Haftanın belli günlerinde Kayapınar Belediyesi’ne ait spor kompleksinde yapılan çalışmalar renkli görüntülere sahne oluyor.

 

Eski Futbolcu Suat Elçi Çalıştırıyor

Çalışmaları antrenör olarak  yürüten eski profesyonel futbolcu Suat Elçi,”Kayapınar Halk Eğitim Merkezi adına açmış ve kurmuş olduğum 2006 ve 2007 doğumlu öğrencilerimden oluşan futbol takımımız antrenman ve özel maçlarına  Kayapınar spor kompleksinde tüm hızıyla devam ediyor.Oynadığımız bütün hazırlık maçlarını kazanarak yeteneklerini gösteren bütün sporcularımı kutluyorum.Bizlere yardımlarını esirgemeyen Kayapınar Halk Eğitimi Merkezi ve Kayapınar Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.