Genç anneden büyük fedakarlık

Genç anneden büyük fedakarlık
Batman’da en küçük çocuğu doğduktan sonra eşi tarafından terk edilen 3 çocuk annesi genç kadın, çocuklarının hem annesi hem de babası oldu.

Derme çatma bir evde yaşam mücadelesi veren kadın, çocuklarının karnını doyurabilmek için gece gündüz naylon topluyor.

  Batmanlı Yüksek Gezer (24), 1,5 yıl önce en küçük çocuğunu doğurduktan sonra eşi tarafından terk edildi. Kentin Huzur Mahallesi’nde yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, derme çatma bir eve yerleşen Gezer, burada çocukları ile birlikte yaşam mücadelesi vermeye başladı. En büyük çocuğu birinci sınıfa giden genç kadın, çocuklarının karınlarını doyurmak ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gece gündüz demeden kentin cadde ve sokaklarında pet şişe ve naylon topluyor. Çocuklarının hem annesi hem de babası olan genç annenin dramı yürek burkuyor.

 

Çocuklarına bakabilmek için sokaklarda çalıştığını anlatan Gezer, “Geçimimizi sokaktan topladığım naylonları satarak yapıyorum. Günde 5-10 TL kazanıyorum. Harabe bir evde yaşıyorum. Evin üzerini naylonlarla kapladım. Bu naylonlar olmasa evim yağmur yüzünden yıkılacak. Sokak sokak geziyorum, çocuklarım için elimden geleni yapıyorum. Büyük kızım okuyor. İlkokul birinci sınıfa gidiyor. Onu okutmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum” dedi.(İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.