Gençlik Spor İl Müdürü Demir’le devam

Gençlik Spor İl Müdürü Demir’le devam
Gençlik ve Spor Bakanlığı, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’in göreve devam etmesine karar verdi. Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü de yeni hükümet sistemi kapsamında Demir’e bağlandı.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin uygulanmaya başlanmasından sonra yeniden yapılanmaya giden Gençlik Ve Spor Bakanlığı’nda il müdürleriyle ilgili önemli kararlar veriliyor. Bazı il müdürleri görevden alınarak yerlerine yeni isimler atanırken, bazılarının ise devam etmesine karar veriliyor. Göreve devam kararı çıkan isimlerden biri de Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir oldu. Böylece Demir, kurumda bu göreve ikinci kez atanmış oldu.

KYK Müdürlüğü de Demir’e bağlandı

Daha önce vekaleten görev yaptığı il müdürlüğüne 2015’te asaleten atanan Mehmet Demir’le ilgili devam kararından sonra bir süredir ortaya atılan spekülasyonlar da son buldu.

Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü de yeni hükümet sistemi kapsamında Demir’in müdürü olduğu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlandı. Böylece il müdürlüğünün faaliyet alanı genişlemiş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.