GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ’IN ADIYAMAN TEMASLARI

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ’IN ADIYAMAN TEMASLARI
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adıyaman’daki temasları kapsamında sahabe Saffan Bin Muattal Türbesi’ni ziyaret ederek dua etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Adıyaman temasları kapsamında Valiliği ziyaret ederek, Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. Şeref defterinin imzalanmasının ardından Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Bakan Kılıç’a Adıyaman ile ilgili brifing verdi.
Bakan Kılıç daha sonra Adıyaman Belediyesine geçerek burada Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu’dan, Adıyaman Belediyesinin yaptığı çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, burada yaptığı konuşmada Adıyaman’daki temaslarından ve Bakanlığa bağlı yatırımlardan bahsetti. Bakan Kılıç belediyeden ayrılarak beraberindeki heyetle Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bulunan sahabe Safvan Bin Muattal'ın kabrini ziyaret ederek burada dua etti. Bakan Kılıç, daha sonra Sahabe Camisi’ne geçerek burada akşam namazını kıldı. Namaz sonrası Bakan Kılıç ve beraberindekiler, Adıyaman’ın Kahta ilçesine geçti.
Bakan Kılıç’ı Kahta ilçe merkezi girişinde yoğun bir kalabalık karşıladı. Bakan Kılıç ve beraberindekiler AK Parti Kahta İlçe Başkanlığını ziyaret ederek burada partililerle bir araya geldi. AK Parti Kahta İlçe Başkanlığında bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, hizmet etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını, 12 yıllık AK Parti iktidarıyla en ücra yerlere hizmet götürdüklerini dile getirdi.
Bakan Kılıç ise, “12 yılda Türkiye’nin nereden nereye geldiğini tüm vatandaşlarımız görüyor ve biliyor. Vatandaşlarımız bize bu hizmetlerden dolayı teveccüh gösteriyor. Kahta’ya yakışır yeni bir spor salonu yapacağız. Spor salonunun yanına da yüzme havuzu yapacağız” müjdesini verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.