Gençlikspor Demokrasi Nöbetinde

Gençlikspor Demokrasi Nöbetinde
Gençlikspor Demokrasi Nöbetinde

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden vatandaşlara destek veriyor.

 

“Demokrasi Nöbetine” Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Şube Müdürleri , Gençlik Merkezleri Müdürleri, kurum çalışanları, antrenörler ve sporcular katılıyor. Darbe girişimine ilk günden bu yana tepki koyan ve demokrasi nöbetine destek veren Diyarbakır Gençlik Hizmetleri, demokrasi şehitleri için de önemli bir etkinliğe imza attı.

 

Şehirde Araçlarla Konvoy Yapıldı

Darbe girişimi sırasında yaşamını yitiren demokrasi şehitleri için idare binasında saygı duruşu bulunan Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, daha sonra dullar okudu. Duaların okunmasının ardından Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, her akşam Türk bayrakları ile şehir turu atıyor.

 

FETÖ'nün darbe girişimini protesto eden vatandaşlara destek veren Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanları, demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara su, çay ve yiyecek ikramında bulunuyor.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.