Gerekçe; firmanın zarar görmesi!

Gerekçe; firmanın zarar görmesi!
Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Play-Off maçında “taraftarlar stada zarar verdi” gerekçesiyle Diyarbekirspor’dan 288 bin TL talep etti.
 
Mehmet EROL/ÖZEL

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, Play-Off maçında “taraftarlar stada zarar verdi” gerekçesiyle Diyarbekirspor’dan 288 bin TL talep etti.

Fenerbahçe ve TM Akhisarspor arasında oynanan kupa finalinde meydana geldiği iddia edilen hasarın Diyarbekirspor’dan talep edilmesi şaşkınlık yarattı. Kulübe gönderilen yazıda, henüz yüklenici firma tarafından GHSİM’e resmi kabulü yapılmayan yeni statta oluşan hasarın tazmin edilmesi istendi.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü, yeni Diyarbakır stadında 15 Mayıs 2018 tarihinde oynanan Diyarbekirspor-Tire 1922 3.Lig Play-Off yarı final rövanş karşılaşmasında taraftarların stada zarar verdiğini ve hasar oluştuğunu öne sürerek Diyarbekirspor’dan 288 bin TL talep etti. Kulübe gönderilen yazıda, stadın resmi kabulünün henüz yapılmadığı, inşaatı yapan firmanın maçta meydana gelen olaylardan dolayı zarar gördüğüne dikkat çekildi.

Kupa maçında olan olaylar

Fenerbahçe ve TM Akhisarspor arasında oynanan kupa finalinde meydana geldiği iddia edilen hasarın Diyarbekirspor’dan talep edilmesi şaşkınlık yarattı. Fenerbahçe-Akhisarspor maçı 10 Mayıs’ta, Diyarbekirspor-Tire maçı ise 15 Mayıs’ta oynandı. Stada zarar veren olayların kupa finalinde meydana geldiği daha önce basında haber olarak yer almıştı. Ancak Diyarbekirspor-Tirespor maçında görev yapan TFF temsilcilerinin raporu nedeniyle olaylar sanki Diyarbekirspor-Tirespor maçında yaşanmış gibi gösterilerek bu karara zemin hazırlandığı belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.