Gölete giren 5 çocuk boğuldu

Gölete giren 5 çocuk boğuldu
- Batman'ın Kozluk ilçesinde serinlemek için gölete giren kız çocuğu ile onu kurtarmak için suya giren 4 kız çocuğu boğuldu

BATMAN - Kozluk ilçesinde gölete giren kız çocuğu ile onu kurtarmaya çalışan akrabası 4 kız çocuğu boğuldu.ilçeye bağlı Yankılı köyünde yaşları 7 ila 15 arasında değişen 5 kız çocuğunun göletteki cesetleri bulunarak çıkartıldı.  Serinlemek için gölete giren bir çocuğunun suda çırpınarak gözden kaybolması üzerine akrabası olan 4 kız çocuğunun da kurtarmak için gölete girdiğini öğrendiklerini bildiren Aktürk, boğulan 5 çocuğun cesetlerinin otopsi için Kozluk Devlet Hastanesine kaldırıldığını belirtti.

Sulama göletinde boğulan aynı aileden 5 kız çocuğunun kimlikleri de belirlendi.Edinilen bilgiye göre, kaldırıldıkları Kozluk Devlet Hastanesinde otopsi işlemleri süren kız çocuklarının Kübra Yaman (13), Sevda Yaman (11), Cansel Yaman (14) Halime Yaman (13) ve Rozin Yaman (13) olduğu tespit edildi. Boğulan kız çocuklarından Kübra ile Sevda'nın, Cansel ile de Halime'nin kardeş oldukları ifade edildi. 5 çocuğun cenazesinin otopsi işleminin ardından ailelerine teslim edileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.