Gözler Bursa’da

Gözler Bursa’da
Diyarbakır’da nefesler tutuldu, bütün gözler bugün saat 14.00’da Bursa’da oynanacak Bursaspor-Diyarbekirspor maçına çevrildi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da nefesler tutuldu, bütün gözler bugün saat 14.00’da Bursa’da oynanacak Bursaspor-Diyarbekirspor maçına çevrildi. Dün Bursa’ya giden Yeşil-Kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Ozan Papaker ,Tolga Kalender ile daha önce kadro dışı bırakılan kaleci Kurtuluş kadroda yok. Morallerin yüksek olduğu takımda tek hedef 3 puanla dönmek.

Diyarbekirspor, mücadele ettiği 2.Lig Beyaz Grup’ta 18.hafta karşılaşmasına bugün Bursa’da çıkacak. İki şehir arasında 2009-2010 sezonunda Süper Lig’de Bursa’da oynanan Bursaspor-Diyarbakırspor maçındaki olaylarla fitili ateşlenen ve sonraki yıllarda karşılıklı olarak devam eden gerilim nedeniyle tüm gözler bu maça çevrilmiş durumda. Hafta içinde açıklama yapan Diyarbekirspor teknik heyeti ve yönetimi,”Biz sahanın içinde kalmak istiyoruz. Kazanıp Play-Off için iddialı hale gelmek istiyoruz” mesajını vermişti.

Maçta Canlı Yayın Var

Bursa 100.Yıl Atatürk Stadı’nda oynanacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Burak Taşkınsoy yönetecek. Karşılaşmayı Filbox naklen yayınlayacak. Bugünkü maç öncesinde Diyarbekirspor, topladığı 13 puanla 9. Ve Bursaspor da 14 puanla 17.sırada yer alıyor. TFF, geçtiğimiz günlerde ulusal lisans belgesi için gerekli kriterleri yerine getirmeyen Bursaspor’un 3 puanını silmişti. Ancak hukuki süreç devam ettiği için bu sonuç henüz puan cetveline yansımadı. (Haber merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.