Gözler Grup Kuralarında

Gözler Grup Kuralarında
Gözler Grup Kuralarında

Amedspor ve Diyarbekirspor’un yeni sezonda yer alacağı gruplar yarın belli olacak. Liglerin başlama tarihi de netleştirilecek.

 

Takımlar Hangi Gruba Düşecek

Spor Toto 2 ve 3. Lig grup kuraları, 30 Haziran Perşembe günü TFF'nin Riva'daki merkezinde çekilecek. Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi saat 14.30'da başlayacak.

Kura çekiminde Amedspor ve Diyarbekirspor’un yer alacağı gruplar ve bu gruplardaki takımlar belli olacak. 36 takımdan oluşan 2.Lig 18’er takımlı Beyaz ve Kırmızı gruba ayrılırken,TFF yönetim kurulu kararıyla 3.Lig’de tutulan Cizrespor’dan dolayı 55 takımla oynanacak 3.Lig ise 18’er takımlı iki ve 19 takımlı bir gruptan oluşacak.

 

Bölgeden 8 Takım Var

3.Lig’de 8 Doğu ve Güneydoğu takımı yer alıyor.Bu takımlar Diyarbekirspor,Van Büyükşehir Belediyespor,Dersimspor,Batman Petrolspor,Cizrespor,Elaziz Belediyespor,12 Bingölspor ve 24 Erzincanspor.

Yarın yapılacak grup kuraları çekiminde ayrıca 2.Lig ve 3.Lig’de 2016-2017 sezonu başlama tarihinin de netleşmesi bekleniyor. TFF’nin bu iki ligi Eylül ayı ilk haftasında başlatmayı planladığı ifade ediliyor.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.