Gözler S.Tepe’de,Akıllar Nazilli’de..

Gözler S.Tepe’de,Akıllar Nazilli’de..
Gözler S.Tepe’de,Akıllar Nazilli’de..

 

Diyarbekirspor,saat 15.00’da başlayacak maçta komşu kent temsilcisi 12 Bingölspor’u ağırlıyor. Amedspor ise saat 16.00’da Nazilli Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak.

 

Amedspor Kritik Virajda

Diyarbakırlı sporseverlerin bugün gözü Seyrantepe’de,akılları ise Nazilli’de olacak. Diyarbakır’ın 2.Lig ve 3.Lig temsilcileri 3.hafta mücadelelerine çıkacak.

Nazilli İlçe Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak Nazilli Belediyespor-Amedspor karşılaşması öncesinde Amedspor’da sakatlığı bulunan Hakan ve cezalı Abdullah Çetin forma giyemeyecek. Trabzon bölgesi hakemi Ramazan Keleş’in yöneteceği maç öncesinde iki takım da 4’er puana sahip.

 

İki Takımın 5.Kapışması Olacak

Nazilli İlçe Spor Güvenlik Kurulu kararı nedeniyle maça Amedspor’lu taraftarlar alınmayacak.

İki takım ligde 5.kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 4 maçta Amedspor 1 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda 7 gol atan Amedspor,kalesinde de 7 gol gördü.

 

Aynı Konumdaki Komşuyu Ağırlıyor

Diyarbekirspor ise Seyrantepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayacak maçta 12 Bingölspor’la kozlarını paylaşacak. İlk 2 maçında 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 1 puan toplayan Diyarbekirspor, ilk galibiyetini almak istiyor. Sakarya bölgesi hakemi Müjdat Duman’ın düdük çalacağı maç öncesinde 12 Bingölspor’un da 2 maç sonunda 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 1 puanı var. İki takım ilk kez resmi bir maçta karşı karşıya gelecek.

 

Sakatlanan Uğur 6 Ay Yok

Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan ve bugün ameliyat olacağı belirtilen Uğur Bulut ile kırmızı kart cezalısı kaleci Onur forma giyemeyecek. Onur’un yokluğunda kaleyi Sefa Demirses’in koruması bekleniyor.

Maçın bilet fiyatları tüm tribünler için 5’er TL olarak açıklandı. Büyükşehir Belediyesi’ne ait 3 otobüs taraftarları şehir merkezinden Seyrantepe’ye ücretsiz taşıyacak.Özel Halk Otobüsleri ise 1 TL karşılığında taraftar ulaşımı yapacak.

 

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.