Gözler S.Tepe’de,Kulaklar Rize’de

Gözler S.Tepe’de,Kulaklar Rize’de
Diyarbakır’ın futbolda bugün gözü Seyrantepe Stadı’nda, kulakları ise Rize’de olacak.

 Amedspor, saat 14.00’da Etimesgut Bld.Spor’u ağırlarken,Diyarbekirspor ise 14.30’da Pazarspor’a konuk olacak. Futbolseverler,son 2 maçlarında galip gelemeyen takımlardan çifte zafer bekliyor.

 

Hedef Yeniden Zirve Yarışına Tutunmak

2.Lig ve 3.Lig’de 6. hafta maçları bugün oynanacak. Geçen hafta hafta sonu ve hafta içinde oynadıkları 2 maçta da galip gelemeyen Diyarbakır takımları,puan kayıplarına son vermek ve üzdükleri taraftarlarını yeniden mutlu etmek için mücadele edecek.

2.Lig Kırmızı Grup’ta hafta içinde deplasmanda Menemen Belediyespor’a 1-0 yenilerek ilk yenilgisini alan ve 5.sıraya kadar gerileyen Amedspor,2 puan önünde yer aldığı Etimesgut Belediyespor’u ağırlıyor. Bu sezon iç sahada galibiyeti olmayan Amedspor,bu alanda bir ilki başarmak isterken,taraftarlarının desteğiyle 3 puan alıp yeniden zirve yarışına tutunmanın hesaplarını yapıyor.

 

Amed Evinde,Etimesgut Deplasmanda Kazanamadı

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak karşılaşmada Çorum bölgesi hakemi Celal Bayraklı düdük çalacak.

Amedspor,bu sezon evinde oynadığı iki lig maçında Sivas Belediyespor ve Bodrumspor’la 1-1 berabere kaldı. Etimesgut Belediyespor, deplasmanda oynadığı 2 maçta 1 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galip gelemedi. Bir başka ifadeyle bugünkü maç evinde kazanamayan ve deplasmanda kazanamayan iki takımın kapışması olacak.

 

Rize’de Eşit Puana Sahip Takımların Mücadelesi

3.Lig 2.Grup’ta son 2 maçında deplasmanda Muğlaspor ve evinde Ergene Velimeşespor’la berabere kalarak hem 4 puanı,hem de averajla zirveyi kaybeden Diyarbekirspor,aynı puana sahip olduğu Pazarspor’la bugün deplasmanda karşılaşacak. Pazar İlçe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemi Cihan Ataş yönetecek. Yeşil-Kırmızılı takım,2 maçlık galibiyet özlemine son vermek ve yeniden liderliğe yükselmek istiyor.

 

 

 

En Büyük Endişe Kötü  Ve Hava  Şartları

Önceki gün gittiği Rize’e Çaykur Rizespor tesislerinde son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayan Diyarbekirspor’un en büyük endişesi kötü olan saha zemini ve maç saatinde beklenen karadenizin klasik olumsuz hava koşulları.

Diyarbekirspor,bu sezon deplasmanda oynadığı iki lig maçında bir galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan topladı. Pazarspor ise evindeki iki maçta bir galibiyet ve bir beraberlik alarak hanesine 4 puan yazdırdı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.