GSYD’den Demir’e Ziyaret

GSYD’den Demir’e Ziyaret
Güneydoğu Spor Yazarları Derneği (GSYD)  yönetimi, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Spor Çalıştayı’nın sonuç raporunu takdim etti. Diyarbakır Valiliği’nin öncülüğünde, spor bileşenlerinin katılımı ile önemli toplantılar yapılması için çalışma başlatıldı.

Tigris Haber- Sonuç Raporu İçin Ziyaretlere Devam

GSYD ( Güneydoğu Spor Yazarları Derneği ) Yönetim Kurulu Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'e ziyarette bulundu.

gsyd’den-demir’e-ziyaret.jpg

GSYD Başkanı Mehmet Yılmaz Bay ve 2. Başkan Veysi Akar, Demir'e GSYD tarafından düzenlenen Spor Çalıştayı’ının sonuç raporunu sunarken, çalıştay sonunda ortaya konan sonuç bildirgesinin değerlendirilmesi, takibi ve çözümü için alınan karar gereği, bölge kentleri spor bileşenlerinin ve yetkililerinin geniş katılımlarıyla tarihi daha sonra ilan edilecek bir spor konferansı düzenlenmesi ve kentte bir spor danışma meclisi kurulması konularında bilgi verdiler.

Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir ise GSYD heyetine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Spor Çalıştayı’nın düzenlenmesinden dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.