Günah Keçisi Deniz Naki!

Günah Keçisi Deniz Naki!
Şok ceza spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Milli takım düzeyindeki futbolcuların ırkçılık ve siyasi içerikli davranışlarına sessiz kalan TFF,barış amaçlı açıklamalar yapan Deniz Naki’nin sözlerini ideolojik propaganda kapsamına alarak 12 maç ceza verdi. Bu şok ceza spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

 

12 MAÇ MEN VE 20 BİN PARA CEZASI

 

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Amedsporlu Deniz Naki'ye ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 12 resmi müsabakadan men cezası verdi.

TFF'den yapılan açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu Deniz Naki'nin, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Bursaspor maçında ideolojik propaganda yapması ve sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle, PFDK tarafından 12 resmi maçtan men ve 19 bin 500 lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

 

ULUSLARARASI ARENAYA TAŞINACAK

 

Bu cezanın Amedspor yönetiminin TFF yönetimi ile yaptığı görüşmeden hemen sonra verilmesi dikkat çekti. Federasyon yönetiminin cezalar konusunda yardımcı olma sözü verdiği ifade edilmişti. Şok etkisi yaratan cezadan sonra kulübün Tahkim Kurulu’na başvuracağı ve değişiklik olmadığı takdirde konuyu uluslar arası arenaya taşımayı düşündüğü öğrenildi. Federasyonun bu kararı bir çok spor adamı tarafından da haksız bulundu. Amedspor’lu taraftarlar ise Bursaspor galibiyetinden sonra verilen cezaları kulübün önünü kesme amaçlı olarak görüyor.

Haber :Saffet Azbay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.