Haber Nöbeti tutan gazetecilerden Eş Başkanlara ziyaret

Haber Nöbeti tutan gazetecilerden Eş Başkanlara ziyaret
Bölgede çatışmalı ortamda görev yapan meslektaşlarıyla dayanışmak amacıyla Diyarbakır’a gelerek Haber Nöbeti tutan gazeteciler, Eş Başkanlar Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı ziyaret etti.

İstanbul’da çeşitli basın yayın kuruluşunda görev yapan bir grup gazeteci, bölgede görev yapan meslektaşlarıyla dayanışmak ve haber alma hakkını savunmak amacıyla Diyarbakır’a gelerek Haber Nöbeti tutmaya başladı.

Haber Nöbeti tutan gazetecilerden Cumhuriyet Gazetesi’nden Ayşe Yıldırım, Haberdar internet sitesinden Celal Başlangıç ve Said Sefa, Evrensel Gazetesi’nden Ceren Sözeri, Özgür Düşünce Gazetesi’nden Ergun Babahan, ETHA’dan Önder Öner, Diken internet sitesinden Tunca Öğreten ve bağımsız gazeteci Evrim Kurdoğlu, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’yı ziyaret etti. Ziyarete, kente görev yapan Türkiye Gazeteciler Sendikası’ndan (TGS) Sedat Yılmaz, Özgür Gazeteciler Cemiyeti (ÖGC) Eş Başkanları Nevin Erdemir ve Hakkı Boltan da katıldı. Ziyarette gazeteciler, gözlemlerini Eş Başkanlarla paylaşırken, bölgede yaşananlarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

 

Haber: Özcan Yıldız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.