Haberimiz Ses Getirdi, Belediyeden Kasisli Tebdir

Haberimiz Ses Getirdi, Belediyeden Kasisli Tebdir
Hemen her gün kazalara neden olan ve gazetemizin gündeme getirdiği Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Yılmaz Güney Caddesi ile 307.sokağın kesiştiği kavşakta belediye harekete geçerek çalışma başlattı.

 

 

 Hız limitini azaltmak amacıyla hız kesici kasisler monte edilerek şimdilik geçici çözüm üretildi.

Diyarbakır’da merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi, Yılmaz Güney caddesi ile 307.’inci sokağın kesiştiği kavşakta hemen her gün yaşanan trafik kazaları sonunda belediyeyi harekete geçirdi. Vatandaşları canından bezdiren ve büyük tepkilere yol alan kavşaktaki çarpıklık gazetemiz tarafından haber konusu yapılınca harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, trafik işletme ekiplerini görevlendirerek çalışma başlattı. Sabah saatlerinde, kazalara neden olan bölgeye gelen ekipler hız limitini azaltmak amacıyla hız kesici kasisleri yolun iki tarafına monte ederek soruna şimdilik geçici çözüm buldu.

Vatandaşlar ;”Geçici Çözüm Yeterli Değil”

Belediye ekipleri, sürücülere serzenişte bulunarak aşırı hız ve bilinçsiz araç kullanmanın bu kazalara sebep olduğunu belirterek sürücülerden bu konuda dikkatli olmalarını istedi.

 

 

 

Vatandaşlar ise yola monte edilen hız düşürücü kasislerin soruna geçici çözüm üretmek adına iyi olduğunu ancak kentin genelinde birçok kavşakta bu sorunlar olduğuna dikkat çekerek belediyelerin bu çalışmaları her alanda yapması gerektiğini dile getirdi.

 

Özcan YILDIZ-ÖZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.