Hakkari’de karla mücadele çalışması

Hakkari’de karla mücadele çalışması
Hakkari’de üç gün buyunca devam eden kar yağışının ardından belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

HAKKARİ -Hakkari Belediyesi karla mücadele ekipleri yağışın etkili olduğu üç gün boyunca trafiğin aksamaması için ana arterlerle mahalle yollarını açık tutmaya çalışırken, kar yağışının sona ermesinin ardından başlatılan çalışmalar ise sürüyor. Belediyenin çarşı merkezinde 3 kamyon, 2 greyder ve 2 kepçe ile başlattığı temizlik çalışmalarına İl Özel İdaresi 1 greyder ve 3 kamyon ile destek veriyor. Karla mücadele için kriz masası da kuran belediyenin temizlik işçileri de kaldırımlardaki karları temizliyor.
Zabıta Müdürlüğü aracından esnaflara ve iş yeri sahiplerine yapılan anonsta, çatılarda biriken kar yığınlarının temizlenmesi istendi. Çarşı merkezindeki çalışmalar sırasında yol tek yönlü olarak trafiğe kapatılırken, ara sokaklarda toplanan kar kütleleri ise kepçelerle kamyonlara yüklenerek şehir dışına çıkartıldı.
Belediye Eş Başkan Vekili Nazmi Çuşkon, beriberindeki başkan yardımcıları, ilgili birim amirleriyle çalışmaları erinde denetleyerek, İl Özel İdaresi’nin verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
Ekiplerin kar temizleme çalışmaları ise halen devam ediyor. (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.