Hakkarili Can’ın “Yare” albümü Çıktı

Hakkarili Can’ın “Yare” albümü Çıktı
Hakkarili olan ve küçük yaştan beri İstanbul’da yaşayan ses sanatçısı Sema Can’ın ‘Yare’ isimli ikinci albümü piyasaya çıktı.

HAKKARİ -  Yıllar önce yerleştikleri İstanbul’da şöhrete kavuşan Hakkarili sanatçılar Yılmaz Erdoğan, Mustafa Erdoğan, Ersin Korkut, Metin Keçeci, Aydın Aydın ve Deniz Erdoğan gibi birçok erkek sanatçının ardından bu defa da Hakkarili bir kadın sanatçı genç yaşında zirveye ulaşmayı başarması Hakkari’de sevinçle karşılanmıştı. Ünlü sanatçıların arasına girmeyi başaran ses sanatçısı Sema Can, Türkçe ve Kürtçe toplam 6 ayrı eserin yer aldığı “Zalim” adlı albümünün ilk klipini de bir süre önce kardeşinin desteği ile ilk albümünü piyasaya çıkartmıştı. Ailesi ile birlikte küçük yaşta İstanbul’a yerleşen sanatçı Sema Can’ın birçok beste, şiir ve şarkı sözleri de bulunuyor. Her geçen gün yoluna emin adımlarla devam eden ve zirveye yükselmeyi başaran Hakkarili ilk kadın ses sanatçısı olan Sema Can, 16 yıldır müzikle uğraşıyor.

“Yare albümü çıktı”
Sanatçı Can’ın söz ve müziği kendisine ait olan Kürtçe “Yare” adlı albümü piyasaya çıktı. İstanbul’da çektiği “Yare” adlı şarkıda yaşanmış bir aşk hikayesi anlatılıyor. Sanatçının daha isim bırakmadığı üçüncü albüm hazırlıklarına ise başladığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.