Hakkarili çocuklar için oyun zamanı

Hakkarili çocuklar için oyun zamanı
Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi, "Barış'ta Hakkari'de Buluşalım" projesi kapsamında Hakkarili çocuklar için dev şişme oyun alanı ve animasyon ekibini kuruyor.

HAKKARİ- Hakkari Belediyesi ve Beşiktaş Belediyesi, "Barış'ta Hakkari'de Buluşalım" projesi kapsamında Hakkarili çocuklar için dev şişme oyun alanı ve animasyon ekibini kuruyor.

oyuncak-4-001.jpg

Hakkari Belediyesi ile İstanbul Beşiktaş Belediyesi, "Barış'ta Hakkari'de Buluşalım" projesi kapsamında Hakkari'de kutlanacak 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinliklerinin ilk ayağı olan dev şişme oyun alanı kurmaya başladı. Hakkari 144. Şube Şefliği Kara Yolları Müdürlüğü'nün sahasındaki bin 500 metre karelik alanına kurulacak olan şişme oyun alanı ve animasyon ekibi bugün saat 16.00'da çocukların hizmetine açılacak.

oyuncak-5-001.jpg

Koordinatörlüğünü Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün yapacağı etkinlik, 2 Eylül'e kadar açık olacak. Hakkarili çocuklar dev şişme oyun alanı ve animasyon ekibi ile 4 gün boyunca oyun alanında eğlenme şansını bulacak.

oyuncak-3-001.jpg

Yapılan etkinliğe dair bilgi veren İstanbul Beşiktaş Belediyesi şişme oyun alanı ve animasyon ekibi organizatörü Okan Kaplan, Hakkarili çocuklar için alana aktiviteli kaydırak, süngerbob oyun bahçesi, tırmanış duvarı, canlı langırt maç sahası, pamuk prenses animasyonu ve dev maskotlar kuracaklarını söyledi. Kaplan, etkinliklere katılan çocuklara yüz boyaması yapılacağın ve çocukları bir çok sürprizin beklediğini dile getirdi.

oyuncak-2-001.jpg

Yarışmaların da düzenleneceğini dile getiren Kaplan, gün içinde çocuk şarkıları ile mini konserlerin de verileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.