Halkımızın görüşleri yol haritamız olacaktır

Halkımızın görüşleri yol haritamız olacaktır
Kayapınar Belediyesi beş yıl içinde yapacağı hizmetlerin belirleneceği stratejik plan hazırlıkları kapsamında Gaziler ve Dicle Kent bölgelerinde eş başkanların katılımıyla halk toplantıları yaparak vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

Katılımcılığı esas alan Kayapınar Belediyesi beş yıl içinde yapacağı yerel hizmetlerin belirleneceği stratejik plan hazırlıkları kapsamında Gaziler ve Dicle Kent bölgelerinde halk toplantıları gerçekleştirdi. Toplantılara kadınların çoğunlukta olduğu çok vatandaş katıldı. Gaziler bölgesindeki Metin Lokumcu parkında yapılan halk toplantısında halka hitaben konuşan Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Fatma Arşimet, belediye hizmetlerinde kadınların, gençlerin, engellilerin ve tüm kesimlerin önerileri doğrultusunda hizmet yürüteceklerini belirti. Arşimet,  “ Kente yaşayan tüm kesimlerin öneri ve görüşleri önemsiyoruz. Bu anlamıyla kente ki tüm bileşenlerle bir araya gelerek görüş alıyoruz. Halkımızın eleştirileri, görüşleri ve önerileri önümüzdeki beş yıldaki çalışmalarımız yol haritası olacaktır. Halkın yönetimde söz sahibi olması bizim için önceliktir. Halkımızın onaylamadığı hiçbir çalışma belediyemiz tarafından yapılmayacaktır “ şeklinde konuştu.

 

Dicle Kent bölgelerindeki Rojna parkındaki halk toplantısında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Kürt coğrafyasında her gün yeni gelişmelerin yaşanmasından dolayı belediyede oturmadıkları için halkın arasında olma konusundan eksikliklerinin olduğunu belirti. Aydın, “ Beş yıllık çalışma programımızın oluşturulmasında bu kente yaşayan tüm kesimlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Köylerde, kurum, sendika ve odalarla toplantılar yaptık. Halkımızın görüş ve önerileri için halkla bir aradayız. Halkımızın görüş ve önerileri bizim için çalışmalarda kılavuz olacaktır” dedi. Toplantılar vatandaşların söz alarak görüş ve önerileri sunmasıyla sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.