Hasta yakını darp ettiği doktordan özür diledi

Hasta yakını darp ettiği doktordan özür diledi
Ekim ayında Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Dr. Recep Güzel'i darp eden hasta yakını Şemdin Karaköse Diyarbakır Tabip Odası'na gelerek hekimden özür diledi.

Diyarbakır 9 Ekim 2013'te Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kulak burun boğaz doktoru Dr. Recep Güzel'i darp eden hasta yakını Şemdin Karaköse, hekimden özür diledi. Konuya ilişkin Diyarbakır Tabip Odası'nda basın toplantısı düzenlendi. Toplantıya BDP Diyarbakır İl Eş Başkan yardımcısı Şemsettin Yılmaz, Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Cengiz Günay, Dr. Recep Günay, darp edilen hekim Recep Güzel ve Şemdin Karaköse ile kardeşi Seyithan Karaköse katıldı. Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Cengiz Günay, hastanelerde hasta yakınlarının tepkili olduğu durumlarının olduğunu belirterek, hastanelerde bulunan doktorların ve hekimlerin kendi işlerini tam teşekkülü yaptıklarını söyledi. 



Ne olmuştu?

9 Ekim 2013'te Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli kulak burun boğaz uzmanı Dr. Recep Güzel, hasta yakınının darp etmesi sonucu 1.5 aylık iş görmezlik raporu aldı. Sağlık çalışanlarına yapılan şiddeti protesto etmek isteyen Diyarbakır Tabip Odası ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası üyeleri, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde basın açıklaması yapmıştı. Dr. Güzel, darp olayına ilişkin Karaköse hakkında şikayetçi olmuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum