Havuz sefası hastanede bitti

Havuz sefası hastanede bitti
Diyarbakır’da mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı, çocukların serinlemek için Anzele Parkı’ndaki süs havuzuna akın etmesini doğurdu.
Ali Abbas Yılmaz Özel Haber

 

Çocukların serinlemek için akrobatik hareketleri yapmaya çalışmaları istenilmeyen kazalara neden oluyor.

Merkez Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı, hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerine çıkmasından dolayı dolup taştı. Havanın bunaltıcı sıcaklığından kurtulmak isteyen çocuklar, süs havuzuna akın etti. Aileleri ile beraber gelen çocuklar, sıcak havanın yarattığı stresi arkadaşlarıyla beraber yüzerek attılar. Arkadaşlarıyla beraber yüzen çocuklar, yüzmedeki hünerlerini göstermekten de geri durmadılar. Çocuklar akrobatik atlayışlar denediler.

Yetişkinler de suya girmekten geri durmadılar

Anzele her yıl olduğu gibi bu yıl da çocukların ve yetişkinlerin eğlencelerine ev sahipliği yaptı. Sadece çocuklar değil, yetişkinlerde serinlemek için suya girdiler.

Suda yüzen çocuklarına göz kulak olmak isteyen yetişkinler, hem çocuklarına göz kulak oldular, hem de suya girip serinlemekten geri kalmadılar. Vatandaşların çocukları ile beraber suya girmeleri güzel görüntülere neden oldu. Yetişkinlerin süs havuzunun sağlamış olduğu imkânlardan gayet memnun oldukları gözlemlendi.

Anzele Parkı’ndaki yoğunluk istenilmeyen durumları da beraberinde getirdi. Çocukların her hangi bir güvenlik önlemi olmadan tehlikeli atlayışlar yapmaları olası kazalara davetiye çıkartıyor.. Akrobatik hareketler deneyen bazı çocuklar soluğu hastanede alıyor. Tehlikeli bir atlayış ile suya atlamak isteyen bir çocuk kafasını yaraladı. Havuzun zeminine kafasını çarpan çocuk, çevredeki vatandaşların sayesinde çıkartıldı. Vatandaşların ilk çabalarından sonra ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

 

.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.