Hayat kurtarmaya giderken hayatı karardı

Hayat kurtarmaya giderken hayatı karardı
Diyarbakır’da 2010 yılında 3 kişinin öldüğü ambulans kazasında yaralanan sağlık memuru Oğuz Boydak, 4 yıldır yatağa mahkum şekilde yaşıyor.

Diyarbakır’ın Kocaköy ilçesinde 112 acil servis görevlisi iken gittiği bir vakada ambulansın kaza geçirmesi sonucu yaralanan Oğuz Boydak, Elazığ’daki evinde 4 yıldır yaşam mücadelesi veriyor. 7 Nisan 2010 tarihinde meydana gelen ambulans kazasında ağır yaralanan Oğuz Boydak o tarihten beri yatağa mahkum şekilde yaşamını sürdürüyor. Geçirdiği beyin travması nedeniyle yaşadığı vahim kazayı hatırlamadığını anlatan Boydak, kazada arkadaşlarının öldüğünü ailesinden öğrendiğini belirtti. Boydak, “Arkadaşlarımın kazada öldüğünü ailemden duyunca çok üzüldüm. Ben sağlık çalışanıydım. Kazadan sonra hiçbir maddi destek alamadım. 4 yıldır ailem kendi imkanlarıyla benim tedavimi yaptırmaya çalışıyor. Benim üzüldüğüm bir diğer durum ise tuvaletimi kendim yapamıyor olmamamdır. Bu yüzden anneme çok üzülüyorum. İnsanlar sağlığının kıymetini bilmeli” şeklinde konuştu.

Banka kredisiyle tedavi masraflarını ödüyorlar

Adnan ve Elif Boydak çifti 3 çocuğunun ortancası Oğuz Boydak’ın tedavi masraflarını bankadan çektikleri kredi ile ödüyor. Çocuğunun genç yaşta yatağa mahkum olmasının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden baba Adnan Boydak, oğlunu 2010 yılı nisan ayından itibaren hastanelerde tedavi ettirdiklerini belirtti.

Anne Elif Boydak ise çocuğunun sağlık çalışanı iken düştüğü bu durumda mağdur edilmesine bir anlam veremediğini söyledi. Anne Elif Boydak, “Benim oğlum sağlık memuruydu. Kaza günü de hayat kurtarmaya gidiyordu. Ama hayatı karardı. Kimse bizimle ilgilenmiyor. Birileri sesimizi duysun ve oğlum eski günlerine geri dönsün istiyorum” diye konuştu.
 

7 Nisan 2010 tarihinde Diyarbakır’da Hazro-Kocaköy yolunun 30. kilometresinde meydana gelen ambulans kazasında 3 kişi hayatını kaybetmiş, Oğuz Boydak ile birlikte ambulans şoförü de ağır yaralanmıştı.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.