Haydi 12.adam tribüne

Haydi 12.adam tribüne
Diyarbekirspor, kazanıp liderliğe yükselmenin hesaplarını yaptığı bugünkü Anagold 24Erzincanspor maçı için taraftarlarından destek bekliyor.

Diyarbekirspor, kazanıp liderliğe yükselmenin hesaplarını yaptığı bugünkü Anagold 24Erzincanspor maçı için taraftarlarından destek bekliyor. Meteoroloji verilerine göre  havanın açık ve güneşli olması beklenirken,tribünlerin tam dolması ve takıma tam destek verileceği tahmin ediliyor.

Ligin Yeni Lideri Olma Hesapları

Seyrantepe Stadı, bugün bir kez daha önemli bir maça ev sahipliği yapacak. 3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor, kendisiyle aynı hedefi kovalayan Anagold 24Erzincanspor’u ağırlayacak. Amaç, yarışta önemli bir rakibe darbe vurmak ve Pazarspor’un alacağı sonuca göre zirveye oturmak. Pazarspor 1 puan farkla lider,bu yüzden Rize temsilcisinin yenilmesi veya berabere kalması Diyarbekirspor’u liderlik koltuğunun yeni sahibi yapacak.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Özer Özden yönetecek.

Diyar’da İki  Eksik,Erzincan’da Erman Yok

Diyarbekirspor’da cezalı Emre Tosun ve takımdan ayrı çalışan Abdullah Çetin, bugünkü maçın kadrosunda yok. Bodrumspor’dan transfer edilen Muhammed Akarslan’ın kadroya alınıp alınmayacağına teknik heyet maçtan önce karar verecek. Konuk takımda ise kart cezalısı Erman Kılıç forma giyemiyor.

Taraftarların maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Azrailler Grubu, Seyrantepe spor salonunda bir hafta boyunca yaptığı çalışmalarla dev kareografi hazırladı. Yeşil-Kırmızılı kulüp,taraftarlardan tribünleri doldurarak takıma tam destek vermelerini istiyor.

Takımların  iç aha-deplasman karnesi

Geçen hafta oynanan maçlarda Diyarbekirspor, deplasmanda Anadolu Bağcılar’ı 2-1 yenerken,Anagold 24Erzincanspor kendi sahasında Tire 1922’ye 2-1 mağlup oldu.

Diyarbekirspor, bu sezon iç sahada oynadığı 8 maçta 5 galibiyet,1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine bu alanda 16 puan yazdırdı. Erzincan ekibi ise 8 deplasman maçında 4 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan topladı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.