Hazırlık Sınavında Kayıp

Hazırlık Sınavında Kayıp
Amedspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 3.Lig ekibi Muğlaspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Amedspor, uzun süre iyi oynadığı ve 1-0 önde olduğu maçı son anlarda yediği gollerle kaybetti.

 

 

 

 

2 Dakika Dayanamadılar

Sezonun ikinci yarısı için Antalya’da kamp çalışmalarını sürdüren Amedspor, ilk hazırlık maçını son dakikalarda yediği gollerle kaybetti. Uzun süre 1-0 önde olduğu maçta zaman zaman etkili futbol sergileyen Amedspor,galibiyeti koruyamayarak sahadan yenilgi ile ayrıldı. Kaleci Zülküf Özer’in penaltı kurtardığı maçta Amedspor’u 1-0 öne geçiren golü Sıdık İstemi kaydetti. 89’da beraberlik golünü yiyen Amedspor, 90.dakika golüyle de maçı kaybetti.

 

Yeni Transfer İbrahim Beğenildi

Kırklarelispor’dan transfer edilen stoper İbrahim Sürgülü ilk 11’de başladığı maçta olumlu bir görüntü çizdi. Son olarak 3.Lig ekibi Kozan Belediyespor’da oynadığı bildirilen 28 yaşındaki sağbek Fırat Demir de bu maçta denendi. Gurbetçi olduğu öğrenilen Fırat’la ilgili son kararı teknik heyet verecek.

Ayrılan oyunculardan dolayı gençlerin ağırlıklı olduğu kadroyla kamp yapan Amedspor, yönetimin görüşme halinde olduğu futbolcuları bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.