HDP Diyarbakır il kongresine katılım çağrısı

HDP Diyarbakır il kongresine katılım çağrısı
28 Ocak Çarşamba günü Seyrantepe Kapalı Spor Salonu'nda yapılacak HDP Diyarbakır İl Örgütü 1. Olağan Kongresi'ne yönelik çalışmalar sürüyor.

DİYARBAKIR -   Devam edilen çalışmalar kapsamında kentte partililerce merkez Yenişehir ilçesi Ofis semtinde, kongreye davet bildirileri dağıtıldı. Bildiri dağıtımına HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Meral Danış Beştaş, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı ile kimi belediye başkanları da katıldı. Esnaf ve yurttaşlara bildiri dağıtan seçilmişler, halkı kongreye davet etti. 


Yapılacak kongreye, HDP eş genel başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yanı sıra Rojava'dan kanton temsilcileri, HDP'li vekiller ve belediye başkanları da katılacak. Yine sürpriz sanatçıların da sahne alacağı kongre, saat 10.00'da başlayacak. 

Kongre hazırlık çalışmaları, kent merkezi kadar ilçelerde de yoğun bir tempo ile sürüyor. Geçtiğimiz hafta kongreye gidilerek partinin yeni yönetiminin oluştuğu Bismil'de, HDP İlçe Örgütü yöneticileri, ziyaret ettikleri esnaf ve yurttaşları il kongresine davet etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.