HDP’li Demirel: Tuzağa düşmeyeceğiz

HDP’li Demirel: Tuzağa düşmeyeceğiz
HDP Diyarbakır Milletvekili adayı Çağlar Demirel, Şırnak’ta yaşanan HDP-HÜDA-PAR gerginliğine ilişkin, “AK Parti ve HÜDA-Par birlikte hareket ederek bizi provokasyona çekmeye çalışıyorlar. Ama biz bu tuzağa düşmeyeceğiz.

HDP Diyarbakır Milletvekilleri Çağlar Demirel ile Sibel Yiğitalp, gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Mehdi Tanaman’ı ziyaret ederek, gündeme ilişkin mesajlar verdi.

Ziyarette konuşan HDP Milletvekili adayı Çağlar Demirel, tüm Türkiye’nin MİT’e ait tırlarda ele geçirilen silahları konuşurken, birilerinin gündemi değiştirdiğini belirterek, “Hükümet bu gündem değişikliğini HÜDA-PAR üzerinden yapıyor. AKP ve HÜDA-Par karşılıklı olarak bir birbirlerini besliyorlar. Şırnak’ta yaşanan olayın zamanlaması önemlidir. Amaçları kaos yaratmak ve HDP’nin yükselişini engellemek. Hepimizin bildiği gibi Ağrı’da benzer bir provokasyon amaçladılar. Bu tür provokasyonlarla HDP’nin önü alınmak isteniyor. Çünkü birileri anketleri gördükçe HDP’ye saldırıyorlar. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı da, Başbakanı da HDP’nin baraj altında kalmasını istiyor” dedi.

OYUNA GELMEYECEĞİZ

7 Haziran seçimlerinde hem Diyarbakır, hem Türkiye’de güzel sonuçlar elde edeceklerini belirten Demirel, “Biz başarı bekliyoruz, çünkü ciddi bir destek söz konusu. Bu başarımızı düşürmek için yapılan provakasyonlara karşı da duyarlı olmaya devam edeceğiz. Birkaç gün önce HÜDA-PAR’lılar Diyarbakır’da iki arkadaşımızı yaraladı, birinin durumu hala ağır. Biz orada sağ duyulu olmasaydık daha kötü olaylar çıkabilirdi. Bu nedenle biz sağduyuluyuz. Oyuna gelmeyeceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.