Hedef Avantajlı Skor

Hedef Avantajlı Skor
Diyarbekirspor, Tire 1922 ile Cuma günü deplasmanda yapacağı Play-Off yarı finali ilk maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik heyet,iki ayaklı maçların stratejisine dikkat çekerek avantajlı skor için taktik hazırlıyor.

Hazırlıklar Devam Ediyor

Diyarbekirspor, 3.Lig 2.Grup Play-Off maçları öncesinde kenetlendi. Takım, Tire 1922 ile Cuma günü deplasmanda yapacağı yarı final ilk maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Sakat ve cezalı bulunmuyor, moraller yüksek. Teknik heyet, iki ayaklı maçların stratejisi üzerinde durarak nasıl bir taktikle mücadele etmeleri gerektiği konusunda takımı maça hazırlıyor.Hedef, deplasmandaki ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek 15 Mayıs Salı günü Diyarbakır’da oynanacak rövanşta turu geçerek final biletini almak.

“Play-Off Tecrübemiz Var”

Teknik Sorumlu Faruk Türk, Play-Off maçları konusunda avantajlı olduklarını söyledi. Türk,”Daha önce bu tür maçları olduk. İnşallah bir kez daha başarılı oluruz ve Diyarbekirspor’u 2.Lig’e çıkarmak,Play-Off’tan üst lige yükselen ilk profesyonel takım da bize nasip olur. İki ayaklı maçların stratejisi ligden farklıdır. Buna göre hazırlanacağız ve buna göre oynayacağız. Diyarbakır’a avantajlı bir skorla dönmek istiyoruz,inşallah bunu başaracağız. Takım olarak kenetlenmiş durumdayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.