HEDEF ŞAMPİYONLUK

HEDEF ŞAMPİYONLUK
Türkiye’de, tüm futbol liglerinde mücadele eden takımlar gibi Amedspor ile Cizrespor’da da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen ve Cizrespor İkinci Başkanı Maruf Sefinç, hazırlıkları, hedefleri ve transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, “Sezonu altlarda bitirdik, hatta ligde kalmayı son maçlarda garantiledik. Bunun nedenlerini kendimizce tespit etmiş bulunuyoruz ve bu durumdan dersler çıkaracağız “ dedi.

İç transferde teknik direktörün raporu doğrultusunda 1’i hariç bütün transferleri gerçekleştirdiklerini aktaran Amedspor Başkanı, şöyle devam etti:

“Dış transferde de yine hocamızın talebi doğrultusunda 4 transfer yaptık ve oyuncularımız Kocaeli Kartepe’de gerçekleşen kampa katılıp çalışmalara başladı. Kampta 26 sporcumuz çalışmalara katılıyor.”

İSİMLE KESİLEN DESTEK

Kulübün isminin Amedspor olmasından sonra ve belediye desteğinin kesilmesiyle çok ciddi şekilde mali kaynak problemi yaşadıklarını vurgulayan Edemen, “Son iki sezondur kendi desteklerimiz ve kısmen Amedspor sevenlerinin desteği ile bugüne kadar geldik” dedi.

Edemen, Amedspor taraftarına şöyle seslendi:

“Amed kenti her zaman zorlukları aşmış ve bu yanıyla bilinen bir kenttir. Bu süreçte de kulüplerine sahip çıkacaklar ve sahiplenmenin ne olduğu çok net ortaya koyacaklardır. Bu anlamda taraftarımızı manevi ve maddi yanımızda olmaya davet ediyorum.”

 

CİZRESPOR’DA GENÇ EKİP

Geçen sezon Amedspor gibi özellikle deplasmanlarda nefret söylemiyle karşılaşan ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun birçok yaptırımına maruz kalan Cizrespor da sezona hazırlanıyor.

Cizrespor İkinci Başkanı Maruf Sefinç, hazırlıklarına Kızılcahamam’da start verdiklerini belirterek, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da şöyle dedi: “Takımdaki transfer çalışmaları gayet iyi gidiyor. Takımın başında şuan genç bir teknik kadro var ve takımın yüzde 70’i gençlerden kurulu. Yüzde 30 ise tecrübeli ve işi bilen usta oyuncular katacağız takıma ve hedeflerimize ulaşabilmemiz için elimizden gelen bütün gayreti ve çabayı sarf edeceğiz.”

Takımın yaşadığı mali sıkıntıya da değinen Sefinç, şunları kaydetti: “Siz de takdir edersiniz ki, şuana kadar birçok köklü spor kulübü küme düşmüş ve birçok kulüp borç batağında sürünüyor. Kendi kulübümüzle ilgili maddi sorunlara gelince, evet her sene maddi sıkıntılarımız oluyor. Federasyon ve Spor Toto’nun verdiği kısıtlı paralarla takımı profesyonel bir şekilde yönetmeye çalışıyoruz.”

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Yeni sezon hedeflerinin, gençlerden oluşan kadroyla şampiyonluğa koşmak olduğunu söyleyen Cizrespor İkinci Başkanı, şunları kaydetti: “Bu başarıyı Türkiye’de yakalamak istiyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek istiyoruz. Ne pahasına olursa olsun pes etmeyeceğiz, yolumuza devam edeceğimiz, dik duracağız.” (Kaynak: K24)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.