Her kadının okuması gereken bir kitap: “Annemi Bir Kez Daha Görebilsem.”

Her kadının okuması gereken bir kitap:  “Annemi Bir Kez Daha Görebilsem.”
 Özel Haber
Zana ve Nadia, on beş yaşında, Birmingham'da yaşayan ve parlak bir gelecek hayal eden iki genç kızdır. Ta ki Yemenli babaları onları ata topraklarını ziyaret etmek için Yemen'e götürene kadar.
TİGRİS HABER - Yemen'e vardıklarında Zana ve Nadia, kandırıldıklarını anlarlar. Babaları onları oğullarıyla evlendirilmek üzere iki Yemenli aileye satmıştır. Kendilerini, Orta Çağ kanunlarının hüküm sürdüğü, modern hayattan fersah fersah uzak bir dağ köyünde, hiç tanımadıkları adamlarla evli bulurlar.
Baskı, zulüm ve erkek egemenliğine karşı mücadeleye girişen Zana ve Nadia, her şeye rağmen hayatta kalma umudunu asla kaybetmezler. Tek amaçları, evlerine, İngiltere'deki yaşamlarına ve en önemlisi biricik annelerine yeniden kavuşmaktır.
Annemi Bir Kez Daha Görebilsem, Zana ve Nadia'nın umut ve cesaret dolu hikâyesini, birbirinden farklı kadın portreleri eşliğinde toplumları oluşturan değerlere ışık tutarak anlatıyor.
Yayımlandığı ilk günden itibaren dünya çapında ses getiren ve okuyan herkesi derinden etkileyen bu roman.
Gerçek bir hikâyeden uyarlanmış, kültürel farklılıklar, aile içi şiddet, kadın hakları ve umut gibi önemli temalara değinen, sürükleyici ve duygusal bir dille yazılmış muhteşem bir eser.
Annemi Bir Kez Daha Görebilsem, sizi bambaşka bir dünyaya götürecek ve okuduktan sonra uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir roman.
Bir kadın olarak umut ve cesaret dolu bir hikâyeye tanık olmak, kültürel farklılıklar ve kadın hakları gibi önemli konular hakkında düşünmek istiyorsanız sürükleyici ve duygusal bir roman için Annemi Bir Kez Daha Görebilsem'i okumalısınız!



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.