Hırsızlıkla suçladıkları genci önce darp ettiler, sonra tokalaşmak istediler

Hırsızlıkla suçladıkları genci önce darp ettiler, sonra tokalaşmak istediler
Diyarbakır’da, alışveriş yapmak için bir AVM’ye giden 17 yaşındaki genç, mağaza görevlileri tarafından hırsızlık yapmakla suçlandı.

 Görevliler, darp ettikleri çocukların hırsızlık yapmadığını anlayınca, tokalaşıp konuyu kapatmak istedi. Görevlilerin kendisini güvenlik kamerasının olmadığı bir odaya götürüp darp ettiğini iddia eden Ş.A.’nın şikayeti üzere savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

  Olay, 11 Haziran'da bir alışveriş merkezindeki mağazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arkadaşıyla birlikte alışveriş yapmak için mağazaya giden 17 yaşındaki Ş.A., mağazadaki ürünlere bir süre baktıktan sonra çıkmak istedi. O esnada kendisini mağaza sorumlusu olarak tanıtan bir kişi, Ş.A.’ya alarmın öttüğü uyarısında bulunarak tekrar geçmesini istedi. Çantasıyla birlikte tekrar geçtiği güvenlik anteninin ötmediğini ifade eden Ş.A., buna rağmen çantasına ısrarla bakmak isteyen güvenlik müdürünün bu talebini onur kırıcı ve rencide edici olduğu için reddetti. İddiaya göre Ş.A., mağazadaki görevliler tarafından güvenlik kamerasının bulunmadığı bir odaya götürüldü. Ş.A. çantasında bulunan eşyaların çok önce kendisinin satın aldığı eşyalar olduğunu vurgulamasına rağmen mağaza görevlileri tarafından darp edildi.

 

 

Önce dövdüler sonra tokalaşmak istediler

  Mağaza görevlileri, bir süre sonra Ş.A. ve yanındaki arkadaşının hırsızlık yapmadığını anlayınca çocuklarla tokalaşıp olayı kapatmak istedi. Ş.A. ve yanındaki arkadaşı görevlilerden şikayetçi olacaklarını belirterek hastanenin yolunu tuttu. Darp raporu alan genç, daha sonra karakola giderek mağaza ve görevlilerden şikayetçi oldu.

  Mağaza yetkilileri darp olayının olmadığını ileri sürerken, savcılık konu ile ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.