Hoca harcama makinesi gibi

Hoca harcama makinesi gibi
Amedspor ve Diyarbekirspor, son 5 yılda tam 19 teknik direktörle çalıştı. Bu sezon 4 hoca ile çalışan Diyarbekirspor’da iki hafta önce göreve başlayan Levent Kartop’un da ayrıldığı bildirildi.

Profesyonel futbol liglerinde mücadele eden Diyarbakır takımlarına teknik adam dayanmıyor. Her iki kulüpte son 5 yılda 19 teknik direktörle çalıştı. Bu sezon Amedspor’da iki teknik direktör, Diyarbekirspor’da da 4 teknik direktörle yollar ayrıldı. Diyarbekirspor’da son olarak iki hafta önce göreve başlayan Levent Kartop’un 4-0 kaybedilen Darıca Gençlerbirliği maçından sonra futbolcularla vedalaşarak yönetimden habersiz şekilde ayrıldığı bildirildi.

Amedspor, 6 teknik direktörle çalıştı

2013-2014 sezonundan beri 2.Lig’de yer alan Amedspor, takımı 2.Lig’e çıkaran merhum Turhan Özyazanlar’ın yanı sıra İsmet Taşdemir,Sertaç Küçükbayrak,Recep Bayık,Taner Taşkın ve Ahmet Akçan’la çalıştı. Bu sezona Taner Taşkın’la başlayan Amedspor, Taşkın’ın ayrılmasından sonra Ahmet Akçan’ı bu göreve getirdi ancak 3 hafta önce Akçan da ayrıldı ve göreve yardımcısı İbrahim Cezayir devam ediyor.

Diyarbekirspor’a hoca dayanmıyor

2013-2014 sezonundan bu yana 3.Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor, Namık Altunsoy’la iki ayrı dönemde olmak üzere 13 teknik direktörle çalıştı. Namık Altunsoy, Hıdır Akbaş, Fethi Çokkeser, Ramazan Erim, Mustafa Ceviz, Bülent Demirkıran,Taner Öcal,Metin Altınay,Ahmet Duman,Necat Gürpınar, Bayram Toysal, Osman Özdemir ve Levent Kartop görev  yapan teknik adamlar oldu. Sadece devam eden bu sezonda 4 teknik adam görev yapıp daha sonra görevden ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.