Hoca Tamam,Sportif Direktör Yolda

Hoca Tamam,Sportif Direktör Yolda
Diyarbekirspor,bir süreden beridir ikna etmeye çalıştığı teknik direktör Osman Özdemir’le anlaştı

 

.Daha önce Süper Lig’de Diyarbakırspor’da yardımcı antrenör olarak görev yapan tecrübeli hoca 14 yıl sonra teknik direktör olarak Diyarbakır’a döndü. Eleştiri konusu olan sportif direktörlük koltuğuna da bir-iki gün içinde yeni bir isim getirilecek.

 

Özdemir’in Gelişi Taraftarı Sevindirdi

Diyarbekirspor’un yeni teknik patronu Osman Özdemir, camiaya yabancı bir isim değil. Taraftarların ve camianın sevdiği teknik adamlar arasında yer alıyor.  2004-2005 sezonunda Süper Lig’de Oğuz Çetin’in yardımcısı olarak Diyarbakırspor’da görev yapmış olan 55 yaşındaki teknik adam 14 yıl sonra Diyarbakır’a teknik direktör olarak döndü.

Başarılı bir teknik adamlık kariyeri olan  Özdemir,geçen sezonun ikinci yarısında Sakaryaspor’un başına gelmiş,kötü giden takımı toparlayarak seri galibiyetlerle Play-Off’a taşımış ve İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan final maçında Diyarbekirspor’u 2-1 yenerek 2.Lig’e taşımıştı. Süper Lig,TFF 1.Lig ve 2.Lig’de bir çok takımı çalıştıran Özdemir, geçen haftadan beri yapılan görüşmeler sonunda şartlarda anlaşılarak ikna edildi.

Sportif Direktörlüğe Yeni İsim Geliyor

2 Aralık Cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor’un başına geçen Osman Özdemir’in ekibinde çalışacak antrenörler kulüp tarafından açıklanmadı. Özdemir’in kendi ekibiyle göreve gelme konusunda yönetimle anlaştığı öğrenildi.

Diyarbekirspor, teknik heyetten sonra idari anlamda da değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir tartışma konusu olan ve eleştiriler yapılan sportif direktörlük görevine deneyimli bir ismin getirilmesi gündemde. Bu konuda çalışma yapıldığı,bir-iki gün içerisinde bu ismin netlik kazanacağı öğrenildi. Bu değişim kararı da taraftarları mutlu etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.