Hoş Geldin Futbol

Hoş Geldin Futbol
2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden Diyarbakır takımlarının 2018-2019 sezonu serüveni yarın başlıyor.


 

Amedspor, saat 20.00’da deplasmanda Samsunspor’la karşılaşacak. Diyarbekirspor ise saat 16.00’da Seyrantepe’de Gölcükspor’u ağırlayacak.

Maçta Canlı Yayın Var

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan ve yeni transferlerin lisans işlemlerini son anda TFF’ye para yatırarak çıkarmayı başaran Amedspor,  Ankara aktarmalı uçak seferiyle Samsun’a gidecek. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 20.00’da başlayacak maçı Ankara bölgesi hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek. Maçı,uyduda yayın yapan Haberaks TV canlı yayınlayacak.

Samsun’da Tanıdık Simalar

Samsunspor’u,Amedspor’un eski teknik direktörü Taner Taşkın çalıştırıyor. Amedspor’un eski futbolcularından Şahin Şafakoğlu  ve Okan Dernek de Samsunspor formasıyla bu gece eski takımlarına karşı forma giyecek.

Samsunspor ve Amedspor, ilk kez bir resmi maçta karşı karşıya gelecek.

 

Diyar,Siftahı Gölcük’le Yapıyor

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanan Diyarbekirspor, ilk lig sınavında Gölcükspor’la karşılaşacak. Yeni Diyarbakır stadındaki bakım çalışmaları devam ettiği için Seyrantepe’ye alınan mücadele saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı,Mersin bölgesi hakemi Oğuzhan Aksun yönetecek.

İki takım yarın 7.randevularına çıkacak. Geride kalan 6 maçın 3’ünğü kazanıp 3’ünde berabere kalan Diyarbekirspor, bugüne kadar rakibine hiç yenilmedi. Geçen sezon Diyarbakır’da 3-2 kazanan Diyarbekirspor, deplasmandan da 4-1’lik zaferle döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.