Hoş geldin umut

Hoş geldin umut
Play-Off yarışındaki en önemli rakiplerinden Nazilli’yi yenen Büyükşehir,yarışta yeniden iddialı olmanın sevincini yaşıyor. Galibiyet kadar iyi futbol da sevindirdi.

Saffet AZBAY

Rakiplerle fark kapandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Play-Off hesapları yapan  Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'da, Nazilli Belediyespor maçında elde edilen 3 puanın sevinci yaşanırken,kaybolan umutlar da tekrar yeşerdi.

Lig sonunda 2,3,4 ve 5.olacak takımların Play-Off’a kalacağı grupta Play-Off potası içindeki takımlarla pun farkını kapatan Yeşil-Kırmızılı takım,geleceğe umutla bakıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Cemal Doğrul, Nazilli Belediyspor karşısında istedikleri 3 puanı alarak kötü gidişe son verdiklerini ifade ederek,galibiyet kadar iyi futbola da sevindiklerini söyledi.

‘Yarışa tekrar ortak olduk’

Doğrul,"Fikstür gereği deplsmanda yaptığımız Bandırmaspor ve Körfez Futbol Kulübü maçlarını kaybettik. Bu iki maçta aldığımız yenilgi play off yarışında bize büyük bir darbe oldu. Bu nedenle Nazilli Belediyespor maçı bizim için çok önemli oldu. Hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürdük. ve 3 puanı hedef olarak belirledik. Maça büyük bir cidiyetle çıktık. Kontrollü oynayarak her iki yarıda bulduğumuz gollerle sonuca gittik. Bu galibiyetle hem kötü gidişe son verdik hem de play off yarışına tekrar ortak olduk. Maçı daha farklı kazanabilirdik. Ama olmadı. Fakat elde edilen önemli bir galibiyet var. Bu nedenle çok mutluyuz."şeklinde konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.