‘Hücümda Etkili Olamadık’

‘Hücümda Etkili Olamadık’
Amedspor teknik patronu Taşkın, Bodrumspor karşısında iyi oynamalarına rağmen bitirici noktalarda etkili olamadıkları için galip gelemediklerini söyledi. Kaleci Zülküf ise,”Bu kayıpları telafi edeceğiz” dedi.

 

Çarşamba’ya Menemen Maçı Var

Kendi sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor’la 1-1 berabere kalan Amedspor,böylece bu sezon evindeki ikinci maçında da berabere kalarak galip gelemedi. Ligdeki 4 maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puana ulaşan Amedspor, yenilmezlik ünvanını ise korudu.

Dolu tribünler önünde oynadığı maçta Bodrumspor’u geçemeyen Amedspor, 27 Eylül Çarşamba günü deplasmanda Menemen Belediyespor ve 1 Ekim Pazar günü de Diyarbakır’da Etimesgut Belediyespor’la olmak üzere 4 günde iki  önemli maça çıkacak.

 

‘Puan Olarak Kötü Durumda Değiliz’

Teknik Direktör Taner Taşkın, Bodrumspor karşısında genel olarak iyi oynadıklarını,gol yollarında etkili olamadıkları için kazanamadıklarını söyledi. Taşkın,”Yorucu bir hafta geçirdik. Bir haftada 3 maça çıktık. Bunun getirdiği yorgunluk vardı takımın üzerinde. Buna rağmen özellikle ikinci yarıda iyi oynadık,iyi mücadele ettik. Son vuruşlarda başarılı olamadığımız için galip gelemedik. 2 puan kaybettik ama ortalamaya vurduğumuzda 4 maçta 8 puan,yani maç başına 2 puan kötü tablo değil. Umutsuzluğa gerek yok. Daha iyi olacağız” dedi.

 

Zülküf :”Şehmus Abinin Hatırası Var’

Kaleci Zülküf Özer ise kendi ve saha seyircileri önünde puan kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Tecrübeli kaleci,”Amedspor olarak 3 ay sonra iç sahada seyircili maç oynadık. Bunun getirdiği heyecan vardı. Takım olarak kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyorduk ama başaramadık. Tabi ki üzgünüz. Ama futbolda bunlar var. Bunları telafi edecek gücümüz var. Bu takımın kaptanı olan rahmetli Şehmuz ağabeyimin hatırı var. Sahaya bu forma ile her çıktığımda onu hatırlıyorum ve başarılı olmak için fazlasıyla hırslanıyorum. Hayat devam ediyor,dosta düşmana karşı başarılı olmak zorundayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.